Pasta de gogosari

de Rocsi in Conserve, 3 Oct 2010 | 15027 vizualizari

 

Este o pasta delicoasa pentru sosuri chiar si pentru mancaruri iarna si in alte anotimpuri

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala.

li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele.

apoi se dau prin masina de carne sau prin robot si ii facem pasta.

intr-o oala mai larga,se pun gogosarii macinati cu uleiul si sarea.

ii punem pe aragaz la foc potrivit si o fierbem20-25 de min.

spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.

cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.

se inchid ermetic si le invelim intr-o patura fierbinti si le lasam pana a 2a zi.

apoi le tinem la loc racoros.

mi-au iesit 2 borcane de 800 gr si 2 borcane de 400 gr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mariac 1

17.10.2010, 01:45

alinutzika 1

05.08.2011, 23:38

tare buna pasta...si eu am sa fac..

Rocsi 1

06.08.2011, 13:23

e foarte buna alina...mai ales in sosuri,in mancaruri ii da un gust foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta