Pastă de linte

de Julie in Mancaruri de legume, 18 Mar 2011 | 7557 vizualizari

 

O gustare...gustoasă ;) si unde mai pui ca si sănătoasă.

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte uscată,
  • 40-50 g ulei ,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura zeama de lămâie,
  • 1-2 caței de usturoi,
  • 1 lingura smântână,
  • chimen măcinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de linte:

Lintea se pune la inmuiat in apă pana se umflă. Se fierbe, apoi se scurge bine de apă. Se pasează cu blenderul si se amestecă treptat cu ulei, zeamă de lămâie ,smântână, usturoi pisat . Chimen, sare si piper se pun după gust. Dacă amestecul este prea gros se mai subțiază cu smântână.
Pasta obținută se servește pe felii de pâine prăjită .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de linte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta de linte la cuptor