Pasta de somon afumat

de RuxyRux in Somon, 11 Oct 2015 | 10215 vizualizari

 

Aceasta pasta extraordinar de gustoasa, o puteti prepara cu orice fel de peste afumat, eu am ales somonul de aceasta data si sincer va spun ca mai buna de atat nici ca se poate...are un gust minunat! Cu o ceapa rosie de apa alaturi...e divina!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de file de somon afumat( sau alt peste afumat)
  • 2 galbenusuri de ou fierte 4 sau 5 minute( cleioase)
  • 2 linguri pline cu mascarpone
  • un praf de sare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 lingurita plina de mustar de Dijon cu bobite
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat:

Se prepara atat de simplu:

1. Se curata somonul (sau alt peste afumat) de oase, e preferabil sa faceti acest lucru cu mana, sa va asigurati ca nu scapati oase nedorite.

2. Se fierb ouale, se scot galbenusurile, se taie ceapa si impreuna cu restul ingredientelor se pun in blender.

3. Se mixeaza pe viteza mare pana se omogenizeaza perfect.

4. Se fac tartinele cu pasta de peste sau se pune intr-un bol toata compozitia si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

5. Daca spargeti si-o ceapa langa n-o sa va puteti opri din mancat...garantez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:27

Teo, ce surpriza...iti multumesc frumos!

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:28

Anett...cam ...multumesc!

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:28

Multumesc Motane!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta crocanta cu susan