Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita)

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 9729 vizualizari

 

papa bun

 

INGREDIENTE

  • 160 g ton in ulei
  • 100 g margarina
  • 1/4 ceapa rosie
  • 3-4 frunze de salata creata
  • 1 l-ta caperi
  • 2 castraveciori murati mititei
  • 50 g masline verzi
  • oregano, sare, piper
  • suc de lamaie
  • fette biscottate din comert( sau paine prajita pur si simplu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita):

margarina se inmoaie putin la microunde daca e de la frigider, se adauga sare, piper si oregano si se freaca la mixer bine. Se adauga apoi tonul cu ulei cu tot, maslinele taiate rondele , salata taiata fasii subtiri, castravetii taiati cubulete mici, ceapa se rade si se stoarce de suplusul de zeama, caperele se taie mai marunt si se mai mixeaza putin toate sa se omogenizeze, apoi se adauga si zeama de la o jumatate de lamaie...daca mai e nevoie potriviti gustul de sare si piper.

se pune pe feliile de paine si se serveste cu mare  pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

kukibella 1

25.02.2011, 20:32

mirela0911 1

25.02.2011, 22:26

ce bine merge la micul dejun

adasev12 1

26.02.2011, 17:55

laura...
mirela...merge oricand...eu am papat la ora 11 seara de numa-numa....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton