Paste Carbonara

de Alexandra Burz in Paste, 28 Mai 2014 | 5141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (puteti folosi orice tip de paste)
  • 4 oua
  • 300 gr kaizer sau sunca presata
  • Sare
  • Piper
  • Parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Taiati kaizerul cubulete si prajiti-l putin in tigaie.

Intr-un bol bateti ca pentru omleta ouale impreuna cu sare, piper si putin parmezan ras.

Adaugati cubuletele de kaizer.

Strecurati pastele de apa si lasati-le in aceeasi oala pe aragaz.

Adaugati compozitia de ou peste si amestecati pana se omogenizeaza cu pastele si oul e facut.

Puneti in farfurii si adaugati parmezan ras deasupra

TIPS-URI

1

Cui nu ii place parmezanul il poate inlocui cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

28.05.2014, 21:40

babi5 1

08.10.2014, 07:18

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:45

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata