Paste Carbonara

de Lavinia in Spaghete, 15 Iul 2014 | 24545 vizualizari

 

Rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 150 g sunca
  • 1 catel de usturoi
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 300 g paste
  • cascaval/parmezan ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o oala incapatoare se pun pastele la fiert conform instructionilor de pe ambalaj.

Sunca se taie in fasii subtiri si se pune la prajit in uleiul incins  impreuna cu un catel de usturoi pisat pana se rumeneste frumos.

Galbenusurile se amesteca cu smantana,un praf de sare si piper.

Pastele se scurg de apa si se pun deoparte.

Se adauga amestecul de smantana peste sunca amestecand continuu cateva secunde .

Sosul obtinut se pune peste pastele fierbinti  impreuna cu cca 100 g cascaval ras si se amesteca usor.

Pastele se servesc fierbinti cu parmezan sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lavinia 1

17.07.2014, 12:29

Multumesc pentru aprecieri

babi5 1

08.10.2014, 07:17

U

FlorinR 1

10.09.2019, 18:22

Am incercat, au iesit foarte bune si sunt simple de facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara