Paste chinezesti (noodles) cu pui si legume

de Patty in Spaghete, 22 Oct 2015 | 7958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga paste de orez;
  • 1 piept de pui;
  • 1 morcov;
  • 1 ardel rosu;
  • 1 ardel verde;
  • 1 ceapa mica;
  • sos de soia;
  • ulei;
  • 2 catei de usturoi;
  • sare/piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste chinezesti (noodles) cu pui si legume:

   Se taie fideluță (julienne) ceapa,morcovul,ardel verde/rosu si pieptul de pui.

  Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care(cand este aproape gata)se adauga legumele taiate fideluta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute. Se adauga sosul de soia, se amesteca timp de 2 min , apoi se adauga pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste chinezesti (noodles) cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fructe de mare si mascarpone