Paste cu anghinare si creveti

de danakarin in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 4871 vizualizari

 

Reteta face parte din retetele de dieta de la Weight Watchers si de aceea cantitatile sunt pentru o persoana . Eu am gasit-o satioasa si buna. Pot sa o recomand. Daca doriti sa faceti pentru familie, mariti cantitatile.

 

INGREDIENTE

  • 70 g de paste gen taitei chinezesti
  • 2 rosii mici
  • o ceapa mica
  • un ardei rosu
  • 100 g de creveti prefierti
  • 3-4 buc de anghinare din conserva
  • un catel de usturoi
  • sare, piper
  • o lingura de ulei
  • o lingurita de ierburi aromate uscate gen busuioc, oregano etc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu anghinare si creveti:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul. Caliti intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati ardeiul, roiile taiate cubulete, apoi crevetii Si bucati.e de anghinare taiate felii.  Fierbeti totul la foc mic aprox. 10 minute. Adaugati o lingurita de busuioc si oregano uscat.  Amestecati cu pastele, gata! 

E o cina excelenta, satioasa, cu multe legume si pare-se hipocalorica ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu anghinare si creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici de post