Paste cu branza

de Florin A in Spaghete, 20 Dec 2015 | 8424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghetti si/sau macaroane
  • 2 ouă mari
  • 4 linguri cu smântână
  • 200 gr brânză cheddar
  • 100 gr caşcaval
  • 100 gr parmezan ras
  • 100 gr unt
  • Busuioc proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza:

Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat.

Separat, amestecăm ouăle cu smântâna.

Într-o tigaie de teflon, punem sosul format să fiarbă la foc potrivit, amestecând ocazional. Presărăm busuioc verde.

Când începe să se îngroaşe, luăm tigaia de foc. Adaugam caşcavalul şi brânza cheddar trecute prin răzătoare şi omogenizăm.

Peste pastele fierbinţi adăugăm untul şi sosul cu brânză. Se amestecă pentru omogenizare.

Se servesc calde, cu parmezan ras presărat deasupra! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

20.12.2015, 17:10

Tare bune sunt!

-Licurici- 1

20.12.2015, 17:54

Bune!

Florin A 1

20.12.2015, 19:30

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza - Reteta gustoasa la cuptor