Paste cu cartofi

de jolygina in Paste, 11 Iul 2013 | 7026 vizualizari

 

reteta preferata a fiului meu

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 300 g cartofi
  • 500 ml supa
  • 100 g mozzarella afumata
  • 100 g cascaval afumat
  • o ceapa
  • 100 g prosciutto
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete, dupa care ii punem la fiert in supa impreuna cu ceapa care a fost taiata solzisor. Le lasam sa fiarba 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Intre timp fierbem si pastele al dente, prosciutto il facem felii subtiri, taiem mozzarella cubulete, radem cascavalul.

Pregatim vasul pentru a pune compozitita astfel:il ungem cu unt dupa care turnam pastele cu cartof, ceapa si supa in care s-au fiert cartofi si ceapa, adaugam fasiile de prosciutto, cuburile de mozzarella, iar la sfarsit cascavalul ras. Punem la cuptor pentru 25 de minute, cat sa prinda o crusta cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

- Andreea - 1

11.07.2013, 19:09

Ce bine arata !!!

Panacris 1

11.07.2013, 20:12

Sățioase!

mamaieelena 1

14.08.2013, 00:07

f buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi