Paste cu fasole verde - de post

de mihaelar63 in Farfalle, 8 Apr 2015 | 8717 vizualizari

 

Ideea este preluata de la Chef Gino D'Acampo. Mi-a placut mult imbinarea frumoasa de culori din farfurie . Bineinteles ca el fiind italian a pus si parmezan . Eu am preparat aceste paste de post .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste scurte -farfalle
  • 400 gr fasole verde fideluta[ congelata ]
  • 300 gr rosii cherry - culori diferite
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • patrunjel verde
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • parmezan-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fasole verde - de post:

  1. Pastele se fierb in apa sarata respectand timpul indicat pe ambalaj. Se scurg .
  2. Rosiile , ceapa si usturoiul se curata,  se spala .
  3. Se caleste usor in ulei ceapa si usturoiul tocate . Adugati rosiile , sare si otet balsamic .
  4. In momentul in care rosiile incep sa se inmoaie se pune fasolea verde si putina apa  [ in cateva minute fasolea va fi patrunsa ].
  5. Adugati pastele , piper si verdeata .
  6. Serviti preparatul cald .
  7.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pot folosi spaghete sau orice paste scurte .

2

Reteta originala prevede parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fasole verde - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca