Paste cu pesmet

de corina241 in Mancare copii, 24 Noi 2011 | 10969 vizualizari

 

o bunatate inca de pe vremea bunicii

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste(eu am folosit penne)
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri d ezahar
  • 1 lingura de margarina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet:

Intr-o oala punem apa la fiet si adaugam pastele in apa deja incalzita. Le lasam 10 minute la foc potrivit, apoi le scoatem, trecandu-le printr-un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.

Intr-o tigaie unsa cu margarina se pune pesmetul cu zaharul, amestecand continuu pentru a nu se prinde, deoarece i-ar lasa un gust amar.

La sfarsit turnam pesmetul cu zaharul din tigaie peste penne si amestecam pentru a se patrunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

01.12.2011, 19:23

Arata superb Corinuta tu stii ca eu te iubi muuult te rog...nu mai folosi niciodata margarina

Bya Ralu 1

20.03.2012, 06:08

papam si eu cand eram mica

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:50

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu nuca si pesmet