Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Am încercat și eu rețeta de pesto de leurdă și spanac, pe care am văzut-o la o emisiune TV; îmi place leurda, foarte mult, și am noroc că o colegă de-a mea are grijă să mă aprovizioneze în fiecare primăvară cu o porție generoasă de leurdă. Am făcut tot felul de salate, dar m-am amorezat de acest sos de cum l-am văzut pregătit în acea emisiune (nici măcar nu mai știu cum se numește aceasta - bine măcar că am reținut rețeta).
Am pus frunzele spălate și bine scurse, împreună cu restul ingredientelor într-un blender și le-am mixat bine. Sosul rezultat l-am transferat într-o tigaie și l-am încălzit puțin.
Am adăugat apoi pastele fierte conform instrucțiunilor de pe pachet și bine scurse și le-am lăsat în tigaie să se ”împrietenească” cu sosul.
Am mâncat mai apoi cu mare poftă :)
1
Puteți adăuga și miez de nucă, dacă doriți. Eu nu am avut la îndemână.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult