Paste cu sos de legume si ciuperci

de ianculubita in Spaghete, 24 Mar 2013 | 7982 vizualizari

 

O reteta delicioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 linguri pasta de ardei iute (de casa)
  • 1 ceasca suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume si ciuperci:

Punem pastele la fiert in apa cu sare 7-8 minute.

in acest timp calim in vasul cu ulei incins ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, ciupercile feliate. Dupa ce a scazut apa din ele adaugam ardeiii cubulete, pasta de ardei, sucul de rosii si lasam sa fiarba incet pana rezulta un sos; condimentam dupa gust, adaugam usturoiul tocat marunt si busuioc;

Servim pe farfurie pastele, deasupra sosul de legume iar pentru cine doreste, parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu legume si sos mexican