Paste cu sos de smantana

de mimmi in Paste, 27 Feb 2011 | 7785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  300g sunca de pui
  • 1/2 Gogosar
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 200 ml smantana dulce pentru gatit
  • paste
  • 50 g cascaval razalit
  • sare,piper,
  • vegeta dupa gust  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de smantana:

 Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert le strecuram si turnam putin ulei de masline peste ele.

Intre timp pregatim sosul :

Taiem ceapa marunt,sunca,ardeiul fasii,prazul feliute.

Calim ceapa,ardeiul si prazul si cand s-a inmuiat ardeiul adaugam sunca.La sfarsit adaugam smantana amestecata cu cascavalul si amestecam sa dea un clocot.

Condimentam dupa gust,amestecam pastele cu sosul si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu mascarpone