Paste cu ton

de - Andreea - in Paste, 12 Iun 2015 | 2629 vizualizari

 

Ador pastele...ador tonul ...iar aceasta reteta este una simpla, rapida si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 120 g ton in ulei de masline
  • 120 g malsine verzi
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului. 

Se adauga masline verzi si se lasa pentru alte cateva minute. 

Tonul il scurgem de uleiul din conserva si il maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Il adaugam in tigaia cu masline si lasam la foc potrivit pentru 10 minute . 

Intre timp, punem apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se prinda intre ele. 

Fierbem pastele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaia cu ton. 

Se adauga sare si piper dupa gust si presaram patrunjel tocat marunt. 

Se servesc calde.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu bacon si ciuperci