Paste la cuptor a la " brunetica"

de brunetica in Penne, 17 Oct 2011 | 4728 vizualizari

 

o reteta usoara, delicioasa pentru toate varstele !!

 

INGREDIENTE

  • 300 g. paste ,  
  • 400 g. sos ragu , 
  • 500 g. sos besciamella , 
  • 20 g. unt , 
  • 100 g. branza parmezan,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor a la " brunetica":

Intr-o oala punem la fiert apa cu un pic de sare , cand incepe sa fiarba apa punem pastele la fiert.

Dupa fierbere le scurgem de apa si le amestecam cu sosul ragu ( e bine sa folositi sos ragu facut in casa pentru ca nu contine conservanti ) .

Ungem o tava cu sos besciamella si asezam pastele, peste paste inca un strat de besciamella si unul de parmezan si cubuletele de unt si dam la cuptor  pentru 15-30 de minunte, cuptorul trebuie sa fie incalzit. Lasam sa se formeze o crusta din parmezan.

Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor a la " brunetica"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf