Paste la cuptor cu ou si branza

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 5350 vizualizari

 

Am gustat multe feluri de paste in diferite combinatii , dar cel mai mult imi plac cele cu telemea sarata , pentru ca au un gust aparte!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste ( macaroane )
  • 250 gr telemea de vaca
  • 3 oua
  • o ruda carnat proaspat
  • unt pentru uns tava
  • ulei pentru prajit carnatul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ou si branza:

  1. Pregatim o oala cu apa in care adaugam putina sare , si dam la foc mare pana apa a clocotit ;
  2. Adaugam pastele si lasam 10-15 minute pana acestea au fiert ;
  3. Strecuram de apa ; Trecem pastele printr-un jet de apa rece ;
  4. Ungem tava de cuptor cu unt ;
  5. Batem cele 3 oua cu un praf de sare ;
  6. Branza o dam pe razatoare ;
  7. Carnatul il crestam ;
  8. Pregatim o tigaie cu putin ulei si dam la incins ; Punem carnatul si lasam la prajit pe ambele parti ; Cand e gata , il taiem feliute ;
  9. Condimentam pastele cu sare si piper dupa gust ;
  10. Asezam un rand de paste in tava peste care turnam jumatate din ouale batute ;
  11. Asezam un rand de carnat peste care punem paste , ou batut si branza ;
  12. La sfarsit adaugam carnatul ramas si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr pentru cca 30 de minute ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune altfel de carne sau afumatura , dupa preferinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ou si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de budinca de paste la cuptor