Paste verzi cu sos de telina si mazare

de katty in Paste, 14 Noi 2014 | 4391 vizualizari

 

Faceti paste de casa si reteta va fi cu mult mai delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste verzi (cu spanac)
  • 70 gr mazare congelata
  • 1/2 telina mai mare
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara pudra
  • 6 felii sunca de Parma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste verzi cu sos de telina si mazare:

Curatati telina si o taiati in bucati mai mari .Puneti bucatile de telina la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare , iar dupa 3 minute adaugati si mazarea .Dupa 5 minute , scoateti mazarea si telina si adaugati pastele . Fierbeti cat este nevoie pentru a obtine paste al dente .Puneti bucatile de telina intr-un vas impreuna cu laptele , smantana , sare , piper si nucsoara . Fierbeti impreuna 3 minute , apoi mixati compozitia .Aduceti sosul inapoi pe foc si infierbantati-l .

Serviti pastele scurse cu boabe de mazare , sos de telina si bucati de sunca de Parma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste verzi cu sos de telina si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci