Pastrama de casa

de laura_n in Mezel de casa, 27 Mar 2014 | 22243 vizualizari

COMENTARII (50)

Tabita _ 1

27.03.2014, 16:53

Wow!

MotanLaOale 1

27.03.2014, 16:57

buna rau

deyutzky 1

27.03.2014, 17:03

cat de bine arata!!! sa-mi tai si mie cateva felii MARI )

Miha 1

27.03.2014, 17:07

da' maslina? Cat e maslina?

xana 1

27.03.2014, 17:14

Minunata!!

laura_n 1

27.03.2014, 17:15

chiar! am uitat sa spun cat e maslina )))

laura_n 1

27.03.2014, 17:15

multam frumos! a mancat si teroristul meu, cica: "mami, milosul asta ma ia" ))

laura_n 1

27.03.2014, 17:17

Deyu daca promiti ca nu te mai uiti la chef Sorin )

laura_n 1

27.03.2014, 17:18

poate nu primesc garantat pentru maslina aia )))

AndreaE 1

27.03.2014, 17:19

Cu sau fara maslina e super

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 17:24

In sfarsit!!!!

cristeena20 1

27.03.2014, 17:25

ce bine arata!!!! super buna!!!

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 17:27

Dar carnea de porc de unde ai cumparat-o?!

Miha 1

27.03.2014, 17:31

Laura, pentru garantat tre sa ai joc de glezne. Tu ai?

laura_n 1

27.03.2014, 17:32

Daniela p=[=koooooooooooooooo

laura_n 1

27.03.2014, 17:32

asta a fost tero ))

laura_n 1

27.03.2014, 17:34

eu cumpar de la socri, de la tara carne. pui, vita. Vita am pus si la congelator si imi scot cate un pachet. carnea de porc din comert e mai acceptabila, ca nu-i dopeaza cu antibiotice, dar puiul... iar carne de vita buna eu nu am gasit niciodata in comert

babi5 1

27.03.2014, 17:34

laura_n 1

27.03.2014, 17:36

joc de glezne... hmm, dar din ala de buric nu e bun? ))

Lavinia 1

27.03.2014, 17:41

delicioasa

simona72 1

27.03.2014, 17:44

Bravo Laura! Minunata!! Toti ar trebuii sa-ti urmam exemplu. Mai fac si eu, dar nu pot spune ca mananc doardin cea facuta de mine.

Panacris 1

27.03.2014, 18:58

Direct la probat Prepar Zmeilor sandvisuri în fiecare dimineață și mereu ”bombăn” că e tare apos mușchiulețul

Satisfyyourcravings 1

27.03.2014, 19:03

In sfarsit reteta! Salivez de cand am vazut-o!

AnyCostescu 1

27.03.2014, 19:22

delicios!!! am salvat reteta

Corinuta 1

27.03.2014, 19:42

harnica fata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc