Pastrav urias cu legume la cuptor

de Panacris in Pastrav, 20 Aug 2012 | 6055 vizualizari

 

Am achizitionat niste pastravi uriasi de la o crescatorie din Tg .Jiu!

 

INGREDIENTE

  • pastrav urias 1500 g.,
  • rosii 3 bucati,
  • ardei gras 3 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav urias cu legume la cuptor:

Pestele se curata, se spala, se da cu putina sare, apoi se lasa la rece ptr cca. 10 minute. Intr/o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza pestele, se asezoneaza de sare, piper si rozmarin. Rosiile, ardeii, ceapa, se curata se taie rondele, se aseaza de jur imprejurul pestelui, se pun cateva bucati si in burta pestelui, apoi se stropeste cu putin ulei de masline, si se introduce in cuptorul preincins, cca. 15 minute, la foc mediu, descoperit. Se serveste fierbinte, cu mujdei de usturoi sau zeama de lamaie, paine, cartofi  natur sau mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav urias cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu legume