Penne

de Lau in Penne, 23 Mai 2011 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de penne
  • 300 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 1 piept de pui
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rozmarin
  • busuioc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 300 ml de apa
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne:

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare. Se fierb pastele cu ulei si sare. Se curata jumatate de ceapa, se taie marunt si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se condimenteaza cu sare, rozmarin, busuioc, piper si boiaua de ardei. Se lasa sa fiarba cca 5 min impreuna

Pastele se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece. Se amesteca cu cascavalul si smantana

Se aseaza in farfurie si se adauga sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu carne tocata