Penne cu pesmet

de alinutzika in Penne, 18 Noi 2011 | 5662 vizualizari

 

O mancare care imi aminteste de copilarie si pe care si acum o savurez cu mare placere...
Datorita pesmetului facut in casa, gustul acestei mancari e mult mai bun ....

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste (penne)
  • 1 cana pesmet (de casa)
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura unt (sau ulei)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesmet:

Se fierb pastele si se strecoara. Se pune intr-un vas pesmetul, cu zaharul si uleiul, la foc slab, amestecand continuu, sa nu se prinda de fundul vasului, ca ii da un gust amar.

Lasam pe foc slab aproximativ 5 minute si apoi luam pesmetul  si-l amestecam cu macaroanele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

19.11.2011, 13:03

Tocmai bune pentru un meniu de post!

alinutzika 1

19.11.2011, 22:23

multumesc, bunica

Gina_Cristina 1

24.01.2012, 20:25

mancarea mea preferata din copilarie si acum si a baietelului meu.sunt minunate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu nuca si pesmet