Pernute de pizza

de MotanLaOale in Pizza, 15 Feb 2015 | 13109 vizualizari

 

Preluata de la Corinuta si adaugat pe ici pe colo a iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de pizza
  • 100g salam crud uscat
  • 100g bacon felii subtiri
  • 150g cascaval Delaco
  • 50g branza Gouda (in loc de parmezan)
  • 5-6 maslinefara samburi
  • ketchup
  • amestec de ierburi pentru pizza
  • piper
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute de pizza:

Aluatul se lasa la decongelat.

Se intinde aluatul pe blatul de lucru si se taie in patrate de aproximativ 6x6 cm. (in functie de diametrul salamului)

Se pune putin ketchup si se intinde uniform.

Se presara ierburi pentru pizza si piper.

Se pune cate o felie de salam.

Se pune un patrat de cascaval peste salam.

Se pun 2-3 felii de masline.

Se acopera totul cu o felie subtire de bacon crud uscat.

Se ia fiecare patrat de aluat si se strang marginile ca la un plic, se lipesc bine si rezulta o pernuta.

Se pun cu partea stransa in jos intr-o tava unsa cu ulei.

Cand sunt toate facute si puse in tava se ung cu ulei si se lasa la crescut 15-20 minute.

Se presara cu ierburi pentru pizza si se introduc in cuptorul preancalzit la 200 grade C pentru 20-25 minute.

Cu 5 minute inainte de a fi gata se scoate tava din cuptor si se presara pernutele cu branza Gouda rasa.

Gand se rumenesc frumos sunt gata.

Se mananca calde dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Ingredientele din pernuta pot diferi in functie de gusturi.

2

Aduce foarte mult cu pizza calzone.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei