Peste cu cartofi taranesti

de stratulatgeorgiana in Peste, 27 Mar 2014 | 5973 vizualizari

 

Asa de Buna Vestire....

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 plic condiment de peste Fuchs
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • 6-8 cartofi
  • 250 g branza oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi taranesti:

Se curata si spala bine pestele se cresteaza putin si se impaneaza cu usturoi apoi se sarea, pipereaza si condimenteaza. Se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei de masline si se pun 2-3 felii de lamaie. Se da la cuptor aprox.30 min.

Intre timp cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, se pun intr-o tava yena si se condimenteaza dupa bunul plac. Se pune 1 ceasca apa si 2 cesti vin alb. Se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Dupa ce se scoate de la cuptor de rade branza de oaie (e putin mai sarata) si se serveste cu peste. Se poate pune orice tip de branza sarata, chiar si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MIUTA 1

28.03.2014, 12:37

ryta 1

06.04.2014, 19:36

Pushaa 1

22.05.2014, 13:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fish & Chips dietetic