Peste la cuptor in sos de rosii si ardei

de simona72 in Peste, 24 Apr 2013 | 17859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 1 cutie suc de rosii gros (200 ml)
  • 1 ardei galben si 1 rosu
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 crengute de rozmarin
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor in sos de rosii si ardei:

Intr-un vas termorezistent punem ceapa curatata si taiata feliute, usturoiul la fel si el,ardeiul galben si rosu taiat feliute, 2 linguri ulei de masline, sare,zahar, piper, 1 crenguta rozmarin taiata marunt, sucul de rosii si le amestecam pe toate cu o lingura. Peste acest sos punem pestele curat si fara cap, taiat in sferturi si condimentat cu sare si piper. Stropim pestele cu o lingura de ulei de masline, punem si crenguta de rozmarin intreaga, iar rosiile taiate in jumatati le punem si pe ele deasupra.

Dam vasul la cuptor acoperit cu capac pt 30 minute la 180 grade. Servim pestele cu sos si cu mamaliga alaturi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor in sos de rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor pe pat de legume