Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

de laylalala in Ton, 23 Mai 2010 | 7319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste, taiat felii (ton, somon, macrou, peste-sabie sau pangasius)
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • ¼ cana gem de caise
  • 1 lingura mustar
  • 200 gr boabe de porumb
  • 2 rosii, decojite, taiate in 8 felii egale
  • 2 zucchini potriviti, taiati in felii groase de 5mm
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 ardei Serrano, fara seminte, tocati fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini:

Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic.
Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec.
In central fiecareia din cele 4 folii de aluminiu (patrate, 30x30 cm) se pune porumb, rosii si zucchini, in cantitati egale.Se presara usturoiul, sarea si piperul ramase, ardei serrano si ulei.Se impacheteaza bine foliile.
Se rumenesc pestele si pachetelele cu legume pe gratar sau la rotisor.Se intoarec e pestele.Se ung feliile cu restul de amestec cu mustar.Se rumenesc 4-6 minute, pana cand pestele devine opac in centru si incepe sa se faramiteze daca este intepat cu fruculita.Pachetelele cu legume se desfac cu grija si se servesc alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ton la gratar cu legume si spanac in aburi