Peste prajit

de bettyC in Peste, 17 Mar 2011 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de peste
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
  • lamaie
  • mamaliga ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit:

Se spala pestele si se taie bucati potrivite apoi se trec prin sare si faina si se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc.Apoi se pun pe un servetel ptr a absorbi uleiul.Se aseaja apoi pe o farfurie si se serveste cu mamaliga,lamaie si cine doreste si cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste cu legume sote