Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii

de alba_zori in Peste, 12 Iul 2012 | 4031 vizualizari

 

Iarasi flori de dovlecei,ca e vremea lor,culese din gradina de la tara,si pestele meu preferat,o farfurie chiar demna de repetat,foarte buna,si rosii reci..deci mai bine de atat..

 

INGREDIENTE

  • o feliuta de peste sabie
  • o tava de flori de dovlecei
  • 3 oua
  • sare,piper,nucsoara
  • 100 ml frisca de soia sau(besciamella,parmezan)
  • doua rosii
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii:

Rapid si sanatos.

Am curatat florile, le-am spalat, le-am pus pe o tavita cu servetele. Am pus apa la fiert cu putina sare, cand a inceput sa fiarba am adaugat florile cateva minute pana am vazut ca sunt inmuiate, cam 10 minute, apoi le-am scos intr-o tigaie incapatoare cu un pic de ulei si am dat drumul la foc.

Am pregatit si papara spargand cele 3 oua intr-o farfurie de plastic si condimentand cu sare cat ajunge, piper, nuscoara, frisca de soia. Am amestecat bine si am scurs peste florile din tigaie, am lasat sa se fac bine dedesubt, apoi am taiat in patru si le-am intors pe fiecare parte pana s-au facut.

Intre timp am pus o tigaie mica pentru peste si cand s-a infierbantat bine am pus si pestele cateva minute, am sarat si asezat in farfurie. Am condimentat cu ulei de masline si lamaie, am asezat si o felie de papara de flori de dovlecei si am taiat doua rosii in felii in lung. Am pus ulei de masline deasupra cu sare si oregano si am servit.

Foarte bun, cred ca rosiile sunt moartea paparei..nu credeti si voi?

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fori di zucca (flori de dovlecel)