Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles

de Roda in Curcan, 29 Mai 2009 | 5872 vizualizari

Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles

 

Este delicios!

 

INGREDIENTE

  • 600g.piept de curcan feliat,
  • 1 ou,
  • 50ml. lapte,
  • 20g.pesmet,
  • 150g.cascaval ras,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri condimente pentru carne de curcan,
  • 100g.faina,
  • ulei;
  • Pentru papricas:
  • 100g. bacon,
  • 400g.varza de Bruxelles,
  • 1 ardei rosu mare;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles:

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de curcan.

2.Se prepara papricasul:baconul se taie cubulete,varza se spala bine ,ardeiul se taie cubulete.Varza de Bruxelles se fierbe 5 minute  in apa cu sare si se strecoara.Baconul se pune la prajit intr-o tigaie si peste jumarile rezultate se pun varza si ardeiul,sare, piper si se calesc impreuna 4-5 minute.

3.Oul se bate cu putina sare si lapte.Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras.Feliile de carne se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte.Se scot si se pun pe servetele de hartie pentru a lasa surplusul de grasime.Se servesc cu papricasul de varza si orez fiert ,precum si cu un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan la cuptor