Piept de curcan pe varză

de Pur_si_simplu_papa_bun in Curcan, 23 Iun 2011 | 8128 vizualizari

 

Căldură mare, mon cher!! Dar pe mine nu mă sperie, așa că zilele trecute am făcut o varză scăzută cu piept de curcan și cu câte un cârnăcior, doar așa pentru gust :)).

 

INGREDIENTE

  • • o varză proaspătă
  • • un piept de curcan sau ce aveți prin casă
  • • cârnați afumați
  • • o legătură de ceapă verde
  • • un ardei
  • • 2 roșii
  • • boia, bulion
  • • o lingură de ulei
  • • supă de carne
  • • cimbru proaspăt și mărar
  • • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan pe varză:

Am tăiat varza fideluță, am tocat ceapa și ardeiul, iar roșiile le-am feliat. Carnea, pe care am fiert-o în prealabil în oala sub presiune, am feliat-o apoi am călit-o în ulei, cât să prindă un pic de culoare. Se adaugă ceapa și ardeiul, boiaua, bulionul și se stinge cu supa de carne. Am adăugat varza și peste toate am așezat feliile de roșii și crenguțele de cimbru. Se sărează și se piperează după gust.

Se dă la cuptor până varza e fiartă și se papă cu mămăliguță aburindă.

Să aveți poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan pe varză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut