Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 4 Ian 2015 | 6133 vizualizari

 

Nelipsit de pe masa noastra de sarbatori....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de porc (cca 800 gr. a avut bucata mea)
  • 1,5 l zeama de varza
  • 1 lingurita mix boabe de piper
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Pieptul de porc se spala in apa rece, se taie bucati dupa preferinta (eu l-am taiat doar in doua) si se pune la fiert in zeama de varza la foc mic.

Adaugam amestecul de boabe de piper si 1/2 lingurita boia de ardei dulce, apoi lasam sa fiarba pieptul pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem bucatile de piept fiert pe o farfurie, presaram boia dulce sau iute (in functie de gust), lasam pana se raceste complet si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:47

Teo 1

06.01.2015, 18:48

Si eu folosesc acesta reteta si mi se pare de senzatie!

mihaelar63 1

01.02.2015, 22:45

Bun de tot .!!! Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porcheta cu salvie si cascaval