Piept de pui Bruschetta

de Satisfyyourcravings in Pui, 18 Sep 2013 | 3756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi de piept de pui fără os şi piele
  • 2 roşii, tocate cuburi
  • 3 frunze de busuioc proaspete, tocate
  • 1 ceapă roşie mică, tocată
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 linguriţe oţet balsamic
  • sare/ piper
  • baghetă franțuzească cu unt și ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Bruschetta:

Se amestecă roșiile cu usturoiul, ceapa, bucuiocul, sare, piper, ulei de măsline și oțet și se lasă la frigider până se gătește pieptul de pui. 

Bucățile de pui se acoperă cu sare şi piper şi puţin ulei de măsline şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute. Apoi se întorc pe cealaltă parte  şi se mai lasă 7 minute. Se lasă 5 minute la odihnit. 

Se aşează bucăţile de pui pe farfurii, apoi se acoperă cu mixul de roşii şi se serveşte cu baghetă.

 

TIPS-URI

1

Calorii pe porţie: 170

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Bruschetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratar de pui cu sos de ardei copti