Piept de pui cu alune si patrunjel

de janet in Pui, 14 Iul 2010 | 3838 vizualizari

 

Este un preparat ce il recomand cu toata placerea!
Este foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita ,de la alune si patrunjelul verde

 

INGREDIENTE

  • -un piept de pui
  • -50 gr. alune prajite
  • -o lingura de zeama de lamaie
  • -50 ml ulei de masline
  • -o legatura de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare. In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras.Saram si piperam si lasam la o parte. Pregatim pasta de alune.

In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin.Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min

A fost grozav, toata lumea a fost incintata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (16)

Ina 1

15.07.2010, 20:39

nadina73 1

17.07.2010, 02:07

5 furcu

janet 1

18.07.2010, 17:06

Fetelor ,va multumesc ,dragutelor! Imi pare rau ca raspund cu intirziere,dar pur si simplu nu am avut cind sa intru.
Lia,ma bucur ca te-a placut preparatul si ai si dezvoltat ideea ,cu vinul si cuptorul! Merita incercat si asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute