Piept de pui cu ciuperci si mozzarella

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 7253 vizualizari

 

Ieri cand am vazut reteta lui Gaby cu ficatei am hotarat sa o incerc si eu dar cu piept de piu ca a meu nu se omoara dupa ficatei

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci la borcan
  • 1 ceapa
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana pt.gatit
  • 50 g parmezan
  • 150 g mozzarella
  • 100 ml vin alb
  • sare,piper,nucsoara
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si mozzarella:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit intr-un pic de ulei de masline ,adaugam pieptul de pui taiat marunt .Lasam sa se rumeneasca dupa care adaugam ciupercile si  vinul alb si lasam sa fiarba la foc mic pana cand se evapora vinul.

Ungem cu ulei de masline o tava termorezistenta si cu o paleta scoatem pieptul de pui si ciupercile. Amestecam galbenusurile cu smantana si parmezanul condimentam cu sare ,piper si un pic de nucsoara si turnam peste pieptul de pui.

Dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade 25 de minute dupa care scotem tava din cuptor si adaugam mozarella taiata marunt .Mai dam la cuptor inca 10 minute pana cand aceasta se topeste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

ianculubita 1

03.05.2013, 12:59

angyb 1

03.05.2013, 13:39

Gaby sa sti ca e foarte bun Multumesc de reteta

angyb 1

03.05.2013, 13:39

Multumesc la toate de complimente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigărui de pui la grătar