Pilaf cu şniţele de soia

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 2 Apr 2012 | 5498 vizualizari

 

E bunnn....credeţi-mă...e reţeta mamei.

 

INGREDIENTE

  • 100 g şniţele de soia;
  • 1 cană orez;
  • 1 ceapă;
  • 3 căţei de usturoi;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 1 lgţ cimbru;
  • 1 foaie de dafin;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu şniţele de soia:

Se fierb şniţelele de soia în apă cu sare, cimbru, foi de dafin, usturoi. Se scurg bine într-o strecurătoare. Se prăjesc în ulei încins.

Se prepără orezul - se căleşte puţin ceapa, apoi se adaugă orezul (spălat) şi apa. Se condimentează cu sare, piper. Orezul se fierbe timp de 10 minute, se pun deasupra şniţelele de soia, se mai lasă pe foc 2-3 minute. Se acoperă vasul cu un prosop apoi cu un capac, se lasă "să se odihnească" timp de 10-15 minute. 

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu şniţele de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post