Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi

de Lily_Musat in Pui, 5 Iun 2009 | 20387 vizualizari

 

O mincarica buna buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez prefiert
  • delicat de gaina 2 lingurite
  • condiment pentru pilaf 1 lingurita
  • 2 linguri de ulei
  • o ceapa tocata
  • un morcov razuit
  • un ardei rosu
  • 500 g pipote de pui si inimi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi:

Punem la fiert pipotele si inimile. Le fierbem bine. Intr-o tigaie calim in ulei legumele (ceapa, morcovul, ardeiul). Dupa ce au fiert pipotele le punem in tigaia cu legume si le mai lasam putin pe foc sa se caleasca.

Separat intr-o craticioara punem orezul la fiert.Adaugam in apa condimentele si sarea si lasam sa fiarba bine orezul pana cand se umfla.
Legumele cu pipotele si inimile le amestecam cu orezul si astupam cratita (oprim focul la aragaz) cu capac.
Eu am facut si o salata din varza, ceapa, rosii si masline in care am pus ulei de masline si am stors lamaie si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida - Pui cu legume chinezesti