Pilaf din bulgur cu legume si menta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 15 Mar 2015 | 4763 vizualizari

 

Delicios ca masa principala , dar si ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 150 grame bulgur bio
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica, taiata cuburi
  • 2 rosii bio, taiate cuburi
  • 2 morcovi mici, taiati cuburi
  • 70 grame mazare boabe congelata
  • 5-6 frunze de menta
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf din bulgur cu legume si menta:

Se calesc ceapa, rosiile si morcovii in putin ulei de masline, cateva minute. Se adauga mazarea si bulgurul si se mai lasa 1 minut. Se adauga 500 grame de apa fierbinte, se amesteca, se acopera si se lasa la gatit, la fic mic, 10 minute. 

Se ia de pe foc, se lasa 5 minute la racit, apoi se adauga piperul, menta si, daca este nevoie, sare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf din bulgur cu legume si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume la Multicooker