Pinguini

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2011 | 7996 vizualizari

 

Am tras chiulul cam mult, insa am avut nevoie de o pauza de calculator, imi este mult mai bine fara el, insa nici sa renunt la tot ce am facut pana acum nu pot, am hotarat sa o las mai moale, insa din cand in cand voi mai posta cate ceva,
Acesti pinguini i-am vazut la sidy si mi-au placut tare mult, asadar nu lipsesc la nici o masa festina, andutu meu este atat de incantat de ei, incat i-as face zilnic ca sa-l vad cum se bucura cand ii vede :)

 

INGREDIENTE

  • masline fara samburi
  • branza topita la sul/crema de branza
  • scobitori
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Crestam jumatate din masline pentru a face burtica pinguinilor, iar jumatate le oprim pentru a le face capul, dupa care le umplem pe cele crestate cu branza topita ( daca aveti crema de branza, puneti intr-o punga si umpleti cu ea, iar daca aveti la tub e mult mai usor, eu recomand branza la tub). Din morcovi vom face piciorusele, ii taiem rondele, apoi crestam un "V" din fiecare rondea. Infigem in scobitori mai intai burtica, apoi capul, iar cu varful unui cutit vom face o intepatura pentru nasuc, pe care-l vom face din "V-ul" care ne-a ramas de la picioruse. La sfarsit infigem scobitoarea in rodeaua de morcov, astfel formandu-se pinguiunul.

Pare complicat, insa nu este deloc, doar ca trebuie multa rabdare si timp.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (40)

Dana Cristea - pusikmea 1

13.10.2011, 13:43

bine v-am regasit, multumesc mult tuturor pentru aprecieri

nadina73 1

24.10.2011, 20:12

super dragalasi si deliciosi.Pitici mei sant inebuniti dupa ei.http://www.bucataras.ro/retete/pinguini-4470.html PUPICI

alba_zori 1

29.11.2011, 15:54

super si eu ii voi face

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Palmieri ca la Nisa