Piure cu snitel de pui

de Lau in Pui, 16 Feb 2011 | 9800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 2 lg margarina
  • 400 g lapte
  • 2 oua
  • pesmet
  • condimente
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu snitel de pui:

taiem pieptul de pui in felii, dupa care le batem, le condimentam si le lasam cat curatam cartofii si ii punem la fiert. Cartofi eu ii tai in 4 ca sa fiarba mai repede.

Batem ouale cu un pic de sare, punem intr-o farfurie pesmet si ne apucam de treaba. Luam cate o felie de pui si il dam prin ou apoi prin pesmet apoi iar prin ou,dupa care punem in tigaie. Uleiul sa fie incins. Repetam pana terminam pieptul. Cand au fiert cartofii ii scurgem de apa, adaugam laptele, margarina si ii pisam. Punem sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.02.2011, 10:51

un meniu pe gustul meu

Lau 1

17.02.2011, 11:23

multumesc fetelor,onesta iti dau dar cu varza murata nu mai am gogosari

Cris2711 1

17.02.2011, 17:34

simplu dar tare,tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu friptura de pui