Piure de linte rosie by Adi Hadean

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2015 | 4569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 morcovi tocati
  • ulei
  • 1 lingurita susan negru
  • 1 cana linte rosie
  • o stea anason
  • o foie de dafin
  • 2 cani supa de pui
  • za'atar (mix de condimente)
  • Pentru servit:
  • paine
  • dovlecei la gratar
  • sriracha (sos iute)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de linte rosie by Adi Hadean:

Se calesc ceapa, usturoiul si morcovii in putin ulei, impreuna cu susanul negru, anasonul, foaia de dafin, sare si piper pana se inmoaie.

Se adauga lintea si supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert 20 de minute. 

Cu ajutorul unui blander se tranforma totul in piure si se condimenteaza cu za'atar.

Se serveste pe paine, cu dovlecei la gratar si sriracha.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de linte rosie by Adi Hadean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu ciuperci si piure de cartofi