Piure de primavara cu branza pane

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 27 Apr 2016 | 3053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 grame unt
  • 1 kg cartofi fainosi
  • 100 ml lapte
  • 150 grame mix morcovi si varza taiate julienne
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 4 bucati branza pane (Eu am folosit Vivera)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de primavara cu branza pane:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Se incalzesc 25 de grame de unt intr-o tigaie si se adauga cartofii.Se soteaza 1 minut. Se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba 10 minute, amestecand frecvent. 

Se paseaza cartofii, pana se obtine un piure nu foarte fin. Se adauga laptele si se amesteca. Se adauga morcovii si varza. Se reincalzeste piureul pana cand morcovii s-au inmuiat, 7-8 minute. Se adauga patrunjelul, sare si piper. Se amesteca.

Se gateste branza conform instructiunilor de pe ambalaj, in 25 de grame de unt.

Se decoreaza piureul cu frunze de patrunjel si se consuma imediat, impreuna cu branza pane. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de primavara cu branza pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou ochi