pizza

de luminita20_2006 in Pizza, 18 Dec 2009 | 3903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 100 ml lapte 
  • 30 gr unt topit
  • 25 gr drojdie
  • faina
  • 1/2lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Toping:
  • 2 felii bacon
  • 100 gr salam uscat
  • 100 gr porumb
  • 4 ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • ketchup
  • oregano
  • casacaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pizza:

Se amesteca drojdia cu zaharulapoi intr-un ligenas se pune faiane  dupa care laptele caldut, untul topit, sareasi drojdia se framanta . Apoi se acopera si se lasa la dospit30 min.(pana ce isi dubleaza volumul). Cand e gata se aseaza pe masa de lucru se intinde o foaie de ~5 mm si se pune in tava de pizza.Se unge aluatul de pizza cu ketchup amestecat cu oregano su usturoiul pisat apoi se pune baconul taiat feliute mici si salamul, ciupercile taiate si ele felii sibtiri, porumbul si la final casacavalul pentru puzza. Se da la cuptor 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "pizza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

pana_luminita 1

18.12.2009, 18:05

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 18:33

poate pune maine reteta si mai multe poze dupa ce vine de la "ziua lu nasu"

Michelle 1

18.12.2009, 20:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu carne tocata