Pizza

de -Licurici- in Pizza, 20 Feb 2019 | 4202 vizualizari

COMENTARII (23)

cristinutanicolita 1

20.02.2019, 18:55

Foarte bună!

RODIMUR 1

20.02.2019, 18:56

Are tot ce trebuie ca să fie delicioasă!

MotanLaOale 1

20.02.2019, 18:57

CameliaR 1

20.02.2019, 19:00

Facem schimb? Arata super pizza ta!

Gabriela_Gh 1

20.02.2019, 19:09

Foarte buna!

vasimur 1

20.02.2019, 19:14

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:20

Multumesc!

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:21

Cami, sunt de acord sa facem schimb Iti dau pizza, imi dai burger

CameliaR 1

20.02.2019, 19:48

Asa facem!

simona72 1

20.02.2019, 19:52

Rocsi 1

20.02.2019, 21:04

Laura, sa imi deschizi usa ca vin si eu la pizza!

Adi 1

20.02.2019, 21:20

Buna!

-Licurici- 1

21.02.2019, 06:28

Rocsi, hai, te astept!

Lau 1

21.02.2019, 10:50

Panacris 1

21.02.2019, 12:06

kytz 1

21.02.2019, 16:19

Yammi!

mirela0911 1

22.02.2019, 20:21

Cata faina ai pus la aluat? Nu refuz pizza, se mananca la orice ora!

-Licurici- 1

24.02.2019, 11:51

Mirela, 2 cani de faina la o cana de apa. Am uitat sa scriu si nu mai pot modifica acum

dantes 1

20.05.2019, 07:36

Super!

ConstantaStoian58 1

20.05.2019, 12:29

Prea mult aluat pentru o pizza, blatul va iesi foarte gros. Pentru o pizza de dimensiunile tavii de aragaz sunt suficiente 250 g faina, 1/4 lgta sare, 1lgta zahar, 1/2 plic drojdie uscata, 2lg ulei si 125ml apa calduta. Daca se foloseste drojdie proaspata este suficient 1/2 cub care se poate dizolva foarte bine si in apa calduta, nu este nevoie de lapte pentru ca nu facem prajitura. In loc de ketchup e mai bun un sos facut din rosii in bulion date prin blender cu sare, piper si cimbru sau oregano ori busuioc dupa gustul fiecaruia.

-Licurici- 1

20.05.2019, 14:44

Aceasta este reteta mea de aluat. Din ingredientele folosite am facut 2. Dupa cum se vede in poze, nu a iesit deloc groasa. Consider ca fiecare face dupa cum doreste. Asta e reteta pe care o fac de cativa ani, 7-8 ani, si o pregatesc o data la 2 saptamani.

Sidy 1

21.05.2019, 06:29

Delicioasa ! Fiecare gospodina are reteta ei de blat de pizza. Aceasta reteta este o varianta minunata a lui Licurici ! Cine vrea o face, cine nu...ar trebui sa stea in banca ei...

-Licurici- 1

21.05.2019, 08:39

Multumesc, d-na Sidy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu peste