Pizza andutu

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 19 Sep 2010 | 5994 vizualizari

 

facuta special pentru iubirea mea mica andutu.

 

INGREDIENTE

pt blat:

  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cas de vaca
  • cascaval
  • o felie de parizer de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza andutu:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi punem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza andutu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2010, 21:53

ms roxana, sa-ti traiasca s tie puiutul mic, daca o faci incearca sa faci blatul un pic mai gos, pt ca asta a iesit cam crocanta pentru el

roxana78 1

12.10.2010, 15:21

ms frumos, si ms si pt sfat. sper sa reusesc sa-i fac si eu la pui ca acum am altele pe cap
ps. cum e cu furculitele astea?
eu sunt noua pe aiici si nu cunosc

Dana Cristea - pusikmea 1

13.10.2010, 09:36

cu placere roxana, sub poza fiecaruia sunt 5 furculite si fiecare noteaza reteta cu cate furculite vrea, adica apesi pur si simplu pe furculite si asta e tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepuras roz din orez cu fructe