Pizza Capricciosa

de pity19 in Pizza, 3 Apr 2014 | 4580 vizualizari

 

Eu am mai adaugam si salam, cascaval, oregano, carnat picant si piept de pui :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina ,
  • apa ,
  • 15 gr drojdie ,
  • jumate lingura zahar ,
  • o lingura sare ,
  • branza mozzarela ,
  • 2 rosii tocate ,
  • ciuperci,
  • sunca de porc afumata ,
  • 1 ardei rosu ,
  • condimente ,
  • ierburi .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Capricciosa:

Pregatim blatul: Intr-un vas punem faina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in jumatate pahar cu apa calda. Amestecam bine aluatul pana devine ca cel de langosi. Acoperim cu un prosop si lasam la odihnit 30 de minute.

Dupa ce s-a odihnit intindem blatul, ungem cu ketchup, adaugam rosiile, ardeiul, sunca, branza mozzarella, condimentele si ierburile. Luam o tava tapetata cu hartie de copt punem pizza si dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade aprox 30-40 minute

Scoatem pizza, o punem pe farfurie si servim alaturi de un sos (cu usturoi, marar si iaurt).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Capricciosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza by me