Pizza cu bacon

de diana_k in Pizza, 8 Oct 2013 | 3388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 500 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • +
  • 200 g bacon
  • 200 g mozarrella
  • 1/2 ceapa
  • 200 g pasta de rosii
  • busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon:

Se dizolva zaharul si drojdia in apa calduta, se presara 3 linguri de faina si se lasa la crescut 10-15 minute. Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauga sarea intr-o parte si se face groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat elastic si care nu mai lipeste.

Se lasa aluatul la crescut o ora apoi se intinde aluatul in tava de copt.

Baconul se taie felii subtiri si se trag la tigaie pe fiecare parte.

Se unge blatul de pizza cu pasta de rosii, se presara busuioc apoi se distribuie baconul si mozarrella.

Se pune pizza la copt la 180 de grade, pentru 20-25 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat