Pizza cu branza si kaizer (fara framantare)

de deyutzky in Pizza, 22 Sep 2013 | 3718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 145 gr faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • Sos:
  • 2 linguri ketchup Univer
  • 4 linguri rosii pasate
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • oregano
  • busuioc
  • Umplutura:
  • branza sarata (telemea, feta )
  • kaizer
  • masline
  • 1 buc cabanos
  • cas/cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si kaizer (fara framantare):

Punem intr-un bol ingredientele pentru blat: smantana, ouale, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza bine pana se incorporeaza totul.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta.

Dam la cuptor la foc mic pt aprox 10 min pana se prinde putin compozitia, iar intre timp ne ocupam de sos si de restul ingredientelor.

Sosul:

Amestecam intr-un bol rosiile pasate cu cele 2 linguri de ketchup, sarea, piperul, oregano si busuiocul.

Kaizerul il taiem cuburi mici si cabanosul felii.

Scoatem tava din cuptor, ungem cu sosul obtinut, adaugam branza, kaizerul, cabanosul si maslinele taiate marunt.

Punem tava la cuptor pt inca 20 de minute.

Scoatem tava si adaugam cascavalul ras si mai dam la cuptor pt inca 10 minute pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si kaizer (fara framantare)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

22.09.2013, 16:33

nadea68 1

22.09.2013, 16:40

mihaelam90 1

22.09.2013, 19:44

Super buna. Trebuie sa imparti cu noi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu Chorizo