Pizza cu branza,ardei si porumb

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 2593 vizualizari

 

O pizza usoara,gustoasa si savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti faina
  • 30 g drojdie de bere
  • 1 ceasca apa calda
  • 2 lingurite rase de sare
  • 1 lingurita rasa de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri mustar Univer
  • 2 linguri ketchup Univer
  • 1 conserva porumb
  • 1 ardei rosu
  • 200 g mozzarella rasa
  • oregano,busuioc
  • cateva masline verzi taiate rondele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza,ardei si porumb:

Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu o ceasca jumate de faina.Se lasa drojdia sa creasca,dupa care intr-un lighenas se pune restul de faina,drojdia crescuta,sarea si zaharul si se framanta bine.Se asaza aluatul in lighean, se unge deasupra cu ulei si se lasa acoperit la cald sa creasca. Se framanta din nou si se intinde pe tava tapetata cu ulei, astfel incat marginile sa urce pe peretii formei 2cm. Se unge suprafata aluatului cu mustarul amestecat cu ketchup si mirodenii.Se presara uniform mozzarella data pe razatoare,ardeiul,boabele de porumb,maslinele si se stropeste cu ulei.Se coace in cuptorul incins 15 min.Se micsoreaza focul si se mai lasa cam 10 min.Se poate decora cu ketchup Univer cand se serveste.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Topping-urile fierbinti pe aluatul de pizza strica aluatul.

2

O pizza cu mai multe ingrediente se va coace mai greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza,ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat