Pizza cu salam si cascaval

de Angelina_Elena in Pizza, 8 Iun 2013 | 17862 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita de sare
  • apa calduta pentru framantat
  • salam uscat
  • cascaval Delaco Sofia
  • bulion
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si cascaval:

Aluat: cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfarmata si putina apa calduta.

Lasam sa dospeasca drojdia (vreo 10 minute), apoi adaugam sarea si uleiul de masline si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.

Dupa ce am framantat lasam aluatul la dospit la loc cald.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il scotem pe masa infainata si il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat intindem bulion, presaram  oregano, asezam feliile de salam si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.

Dam la cuptorul incins pana se coace blatul.

Se serveste calda cu ketchup sau sos grecesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Romana